O nas

Historia Manny

Zacznijmy od początku

 

 

O nas

Tutaj powinniśmy napisać o naszej pasji, entuzjazmie do dzielenia się pysznościami, o tym że zdrowe jedzenie może być smaczne, a dieta bezmięsna daje nieskończone możliwości. Ach i o tym, jak bardzo cieszymy się na widok Gości w restauracji. Ale po co używać słów? W końcu słowami się nie karmi ;). Poznajmy się w Mannie, a być może wkrótce sam/a napiszesz coś o nas. Czekamy na Ciebie od wtorku do soboty, w godzinach 12:00-22:00 i w niedzielę od 12:00 do 20:00.

 

 

 

Kuchnia

Dla nas kuchnia wegetariańska i wegańska to uczta dla zmysłów, finezja, przepych, alchemia, i wcale nie musi kojarzyć się z ubogimi w walory smakowe mdłymi posiłkami.

Kreując nasze dania, czerpiemy inspirację z kuchni całego świata. Uwielbiamy eksperymentować i tworzyć własne unikalne mieszanki przypraw, które stanowią sekret Manny. Staramy się łączyć innowację z tradycją. Mamy nadzieję, że nieraz uda nam się Ciebie zaskoczyć.

 

Ania i Krzysztof

Dawno temu pracowali razem w pewnym pubie. Ania zastępując kucharza na jego przerwie zdążyła spiec frytki na węgiel. Na szczęście po powrocie z przerwy kucharz wykazał się dużym poczuciem humoru  i skończyło się na śmiechu :). Tak poznali się kilkanaście lat temu, odkrywając, że łączy ich wiele pasji i że razem jakoś ciekawiej idzie im się przez życie.

Dzisiaj z łatwością dzielą się obowiązkami – Krzysztof to mistrz kuchennej kreatywności, a Ania czuje się na sali jak ryba w wodzie. Łączy ich zawsze to samo – poczucie, że są tu dla naszych Gości, by wizyta w Mannie była dla Ciebie niezapomnianym przeżyciem.